Yangın Merdiveni kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yönetmeliğe nazaran Z tipi yangın merdivenlerinde projede bulunduğu duvarda 3 metre uzunlukta olmalı. Vahilukta hiçbir kapı bulunmalıdır. şayet Z tipi yangın merdivenin bulunduğu binanın yüksekliği 21,5 metreyi geçerse düşme tehlikelerine karşı merdivenin kapatılması gerekir.

Aşağıda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Virajsız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir mimarisı vardır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına gereğince mukannen yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) muayyen durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Zemin kattaki dükkân ve benzeri yerlerde nüfus nüshası 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama açılan kapıya olan uzaklık 25 m’den azca ise, bina dışına tenha çıkış kifayetli akseptans edilir.

Yangın Bapsı Elbette Asılmışr? yangın kapısı Her binanın mevla olduğu düzlük ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi ekipler aracılığıyla gestaltlmaktadır.

Kaçış yolları, bir yapının herhangi bir noktasından dünya seviyesindeki caddeye derece olan devamlı ve engellenmemiş yolun hepsidır. Kaçış yolları kapsamına;

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı sinein insanoğluın dumandan zehirlenmesine müşkül olan evgin keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse birlik ordu olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

önemli önemi olan yangın kapılarında kaliteden ödün vermeyen firmamız, olası bir yangın anında emeksiz ve güvenle kullanacağınız yangın kapısı çeşitleri ile aramış olduğunız firmadır. TSE ve yurt dışı standartlarında üretimleri ile evgin hava İstanbul Yangın Kapısı ve yangınlarda en kullanışlı ve en birinci sınıf yangın kapısı çeşitlerini üretmektedir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın ve müstacel kalıp anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da tabir edilen bu grup bazı modellerde düzgülü kapı koluna bir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı YANGIN KAPISI modellerde üretilmektedir.

Kanatlar ortamında normal yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin dayak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page