Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir süre ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın baplarında evgin durumlarda dâhilen hariçarı rast faaliyet gır konusu evetğu yürekin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve güfte konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık kuruluşyor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Panik kolu olmalıdır: Müstacel çıkış kapıları, panik koluna malik olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve kolaylık bir şekilde açılmasını sağlar ve insanoğluın müstacel durumlarda güvenli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının diğer bir önemli sebebi bile herhangi bir haramilik vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları sinein kolay açılabilmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli sağlıklı ise buna destelı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra eder enseışını getirmektedir.

Binalarda belli standartlarda mekân alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

midein yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çkırmızıışıp çallıkışmadığını periyodik kontroller ile izleme buyurmak ve rastgele bir arızada giderilmesini kurmak önemlidir.

Mono blok beden mimarisı dal sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin muhtevainden sabık 4 adet cıvata ile bir birine bandajlanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı kucakin insanların dumandan zehirlenmesine köstek olan evgin hâl kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse bilcümle kalabalık olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın Bapsı aldatmaırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul cihetımızdan üretilen kapılar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin beraberinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page